www.norrteljetidning.se: Rådmansö skola stänger på grund av dåligt vatten

Från tisdagen den 19 december håller Rådmansö skola stängt. Provtagningar av vattnet på skolan visar att det är otjänligt. Annons. Redan i fredags larmades om vattnet på skolan, då kördes vatten ut i tankar till skolan. Som en försiktighetsåtgärd kommer därför Rådmansö skola att stängas från tisdag …

www.norrteljetidning.se: Flera prover ska tas på Rådmansö skola efter vattenproblemen – ”Klart olyckligt att sånt här sker”

På tisdagen var Rådmansö skola stängd då vattnet på skolan visat sig vara otjänligt och förblir stängd resterande del av veckan. … Men om det skulle bli utdraget med otjänligt vatten på Rådmansö skola, är det fullt möjligt att eleverna kan komma att få gå på Lommarskolan i början på nästa termin …

www.norrteljetidning.se: Vattnet på Rådmansö skola bra igen

Rådmansö skola stängdes i höstas på grund av otjänligt vatten . Provtagningar visar att vattnet åter är drickbart. Annons. Rådmansö skola. Foto: Stig-Göran Nilsson. I december stängde skolan efter att provtagningar av vattnet visat att det var otjänligt. Tre provsvar har nu blivit godkända efter inkoppling …

Annonser