sverigesradio.se: Just nu: Vattenläckan lagad

Morgonens stora vattenläcka på Österängen i Jönköping i är nu lagad, och alla hushåll ska ha fått tillbaka sitt vatten , det säger Bengt Eriksson som är arbetsledare på Tekniska kontoret till P4 Jönköping. Det som återstår att göra är att återställa gatan och innan dess kan inte trafiken släppas på.

www.jnytt.se: Stor vattenläcka – väldigt många har drabbats

Vattnet har sedan runnit ner i riktning mot Statoilmacken utmed E4. Det är oklart när boende i området kommer att få tillbaka vattnet , men redan nu vid 06.30 hade tekniska kontoret lyckas koppla på vatten via andra ledningar, något som gör att boende kan ha vatten till och från. Tekniska kontoret hade …

www.jnytt.se: SMHI: Så blir julvädret

Stor vattenläcka – då är vattnet tillbaka. Just nu pågår ett arbete på Österängen med att stoppa en större vattenläcka. Larmet inkom vid midnatt då det enligt larmet sprutade vatten ur marken. Tekniska kontoret räknar med att alla ska ha vatten senast lunchtid i dag.

www.jnytt.se: Många utan ström efter brand i city.

Stor läcka – boende var utan vatten . Under natten och morgonen pågick ett stort arbete på Österängen med att stoppa en större vattenläcka. Larmet inkom vid midnatt då det enligt larmet sprutade vatten ur marken. Tekniska kontoret räknar med att alla ska ha vatten senast lunchtid i dag.

www.jp.se: Här finns de farligaste vägarna i jul – se hela listan här

Pådrag efter läcka på Österängen – hushåll blev utan vatten . ÖSTERÄNGEN Flera hushåll på Österängen blev utan vatten på måndagsmorgonen efter en större läcka som upptäcktes under natten. Trafiken i området påverkas.

www.jp.se: Man anhållen efter blodig misshandel

Vattenläcka slog ut Österängen – större väg fick stängas av. ÖSTERÄNGEN Flera hushåll på Österängen blev utan vatten på måndagsmorgonen efter en större läcka som upptäcktes under natten. Trafiken i området påverkas.

 

Annonser