mitti.se: Vattnet avstängt till hushåll i Vallentuna

I dag på förmiddagen började vatten läcka ut från en ledning i samband med ett vattenrörsarbete. Därför är vattnet tillsvidare avstängt till hushåll i Kårsta, Lindholmen, Frösunda, Ekskogen och Roslagsvatten. – Vi har ingen prognos ännu när vattnet kan komma tillbaka. Det ska grävas upp först, för att se …

mitti.se: Efter vattenläckan: Här kan du hämta vatten

Sedan lunch har vattnet varit avstängt till bostadsområden i norra Vallentuna efter en vattenledning brustit. På eftermiddagen börjar Roslagsvatten köra ut tankbilar med dricksvatten till berörda områden. En tankbil kommer stå vid följande platser: Lindholmen station, Vasaskolan, Ekskogen pumpstation, …

mitti.se: Efter vattenläckan: Här kan du hämta vatten

Sedan lunch har vattnet varit avstängt till bostadsområden i norra Vallentuna efter en vattenledning brustit. Nu börjar Roslagsvatten köra ut tankbilar med dricksvatten till berörda områden. En tankbil kommer stå vid följande platser: Lindholmen station, Vasaskolan, Ekskogen pumpstation, Frösunda …

mitti.se: Efter vattenläckan: Här kan du hämta vatten

På eftermiddagen börjar Roslagsvatten köra ut tankbilar med dricksvatten till berörda områden. En tankbil kommer stå vid följande platser: Lindholmen station, Vasaskolan, Ekskogen (Roslagsbanans station), Frösunda station, Kårsta torg och Roslagsstoppet. I nuläget vet inte Roslagsvatten när vattnet …

mitti.se: Roslagsvattens uppmaning: Koka vattnet

Det var vid lunchtid på tisdagen som en äldre vattenledning brast i samband med pågående omläggning av ledningsnätet och vatten läckte ut. Därför stängde Roslagsvatten av vattnet till fastigheter i Lindholmen och norröver som är inkopplad på ledningen. Vid 06-tiden på onsdagen ska felet vara …

mitti.se: Därför sprutar brandposten vatten

Utan det är en direkt konsekvens av tisdagens läcka som tvingade Roslagsvatten att stänga av vattnet till hushåll i norra Vallentuna. – Vår driftpersonal hälsar att brandposter har lämnats öppen för att spola ur systemet, säger Marie Louise Scanlan, presskommunikatör på Roslagsvatten. Spolnigen görs …

Annonser