sverigesradio.se: Akut vattenläcka i Norrköping – vattnet har stängts av

Vid 18.00 på lördagen inträffade vattenläckan. Vattnet stängdes då av på Källvindsgatan 16,18,25 och 29 samt Sankt Persgatan 40 och Nygatan 35 i centrala Norrköping. Vattnet väntas komma tillbaka i natt. För de som är utan vatten just nu finns vattentankar på Källvindsgatan. När vattnet väl kommer …

www.nt.se: Vattenläcka i centrala Norrköping

Det var strax före 18.00 som Norrköping vatten och avfall meddelade att en vattenläcka inträffat i centrala staden. I samband med läckan stängdes vattnet av på Källvindsgatan 16,18,25 och 29 samt Sankt Persgatan 40 och Nygatan 35. Vattenåtkomsten väntas fungera normalt igen i natt eller imorgon …

www.nt.se: Vattenläcka i centrala Norrköping

Jag kan inte säga vad vattenläckan beror på just nu. Vi håller för fullt på att gräva, säger Mikalen Lönn, driftchef på Norrköping vatten och avfall vid 21-tiden på lördagskvällen. Det första vattnet som kommer ur kranarna efter lagningen kan vara missfärgat. Därför uppmanar Norrköping vatten och avfall att …

Annonser