nwt.se: 700 hushåll utan vatten efter ny läcka

Först efter cirka nio timmar, under natten till torsdagen, hade i stort alla hushåll tillgång till vatten . – Under torsdagsförmiddagen upptäcktes en liten läcka på Luciavägen, den åtgärdades relativt snabbt. Efter lunchtid på torsdagen upptäcktes i stället en ny läcka på Noravägen, ungefär 50 meter söderut …

nwt.se: Större vattenläcka i Bråten

Stora delar av Bråten är drabbad av den här vattenläckan, vissa hushåll är helt utan vatten för närvarande. De hushåll som har vatten har ett dåligt tryck i ledningarna och vattnet kan vara missfärgat, säger Oskar Nilsson, VA-tekniker vid Karlskoga energi och miljö till Karlskoga Tidning/Kuriren.

nwt.se: Drabbade om läckan: ”Nu får vi snåla på vattnet ”

En efter en fylldes dunkar med vatten ur den tillfälliga vattentanken. Inger Altered … vad det var. Jag stängde av och på vattnet och så funkade det inte alls, säger Inger Altered. … Nu får vi snåla på vattnet och hämta det i dunkar, i värsta fall får vi åka till barnen och hämta vatten , fortsäter hon. Tillfälliga …

sverigesradio.se: Boende i Bråten och Granbergsdal rekommenderas att koka dricksvattnet

En vattenläcka på Noravägen i Karlskoga under onsdagskvällen kan ha orsakat en sämre vattenkvalité, befarar Kemab. Därför uppmanar de nu alla hushåll från Dianavägen och norrut mot Granbergsdal att koka vatten som ska användas till dryck, matlagning och tandborstning. Vattenprover kommer att …

sverigesradio.se: Boende i Bråten och Granbergsdal bör koka dricksvattnet

Därför uppmanar de nu alla hushåll från Dianavägen och norrut mot Granbergsdal att koka vatten som ska användas till dryck, matlagning och tandborstning. Vattenprover kommer att tas på torsdag morgon och provsvaren beräknas komma på fredag. Tills dess uppmanas alltså berörda invånare att …

Annonser