www.nsd.se: Vattenläcka i centrala Luleå

En vattenbil står i korsningen Köpmangatan/Nygatan då ett 60-tal hushåll saknar vatten helt och hållet. – Vattnet är avstängt under tiden som de lagar läckan. Jag vet inte exakt hur många som är drabbade, det beror på hur mycket de stängt av, förklarar Luleå kommuns chef för vatten och avlopp, Petra …

sverigesradio.se: Vattenläcka gav grumligt vatten i Luleå

Läckan kan orsaka grumligt vatten och invånare uppmanas spola rikligt när vattnet är tillbaka. Arkivfoto: Hjalmar … Boende i centrala Luleå fick under måndagseftermiddagen grumligt vatten i kranen, till följd av en vattenläcka på en större vattenledning på Köpmangatan. En vattenbil placerades ut i …

www.nsd.se: Vattenläckan i stan lagad

Boende fick hämta vatten ur en vattenbil medan läckan åtgärdades. – Den var åtgärdad vid klockn 22 i går kväll. Vattnet kan vara fortsatt grumligt en bit in på morgonen dock, säger Petra Viklund, VA-chef i Luleå kommun. Trots att det är grumligt är vattnet helt ofarligt att dricka. Reparationer pågår även …

www.nsd.se: Singelolycka i Råneå – vägen avstängd

En vattenbil står i korsningen Köpmangatan/Nygatan. – Vattnet är avstängt under tiden som de lagar läckan. Jag vet inte exakt hur många som är drabbade, det beror på hur mycket de stängt av, förklarar Luleå kommuns chef för vatten och avlopp, Petra Viklund. Orsaken till vattenläckan är väderomslaget …

Annonser