webben7.se: Miva varnar för eventuellt förorenat vatten

Med anledningen av en vattenläcka på Björnavägen kan dricksvattnet för boende i nedanstående område vara förorenat. Som en säkerhetsåtgärd ska därför vatten som används till mat, dryck och tandborstning kokas upp. Vattnet ska koka så att tydliga bubblor syns. Vattnet kan däremot användas för …

sverigesradio.se: Boende uppmanas koka vattnet i Gullänget-Arnäs i Örnsköldsvik

Med anledning av en vattenläcka på Björnavägen i Örnsköldsvik uppmanas boende i området kring Gullänget och Arnäs att koka sitt vatten innan användning. Det är enligt … Uppmaningen om att koka vattnet står just nu kvar till imorgon mitt på dagen då Miva beräknar ha problemet ska ha åtgärdats.

www.allehanda.se: Vattenläckan i Gullänget lagad – nu behöver inte vattnet kokas längre

Under torsdagen var det en vattenläcka på Björnavägen i Örnsköldsviks kommun som kunde orsaka förorenat dricksvatten i vissa områden. Därför uppmanade kommunen till att vissa områden skulle koka sitt vatten . Senare under dagen uppdaterade Miva sin varning till enstaka vägar runt vattenläckan.

Annonser